2017年第二十二届全国学生阅报计划问答比赛 Pertandingan Kuiz Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Ke-22

2017年第二十二届全国学生阅报计划问答比赛

恭喜来自6C班的郭炜炫同学及林福全老师荣获2017年第二十二届全国学生阅报计划问答比赛(八打灵县U区)季军!

校方送上由衷的祝贺!胜不骄,败不馁!再接再厉!加油!

八打灵白沙罗华文学校校长
朱俐容 启

Tahniah dan syabas diucapkan kepada Koh Wei Shuen (6C) dan cikgu juru latih Geoffrey Lim kerana telah memenangi TEMPAT KETIGA bagi Pertandingan Kuiz Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina)Ke-22 Daerah Petaling Utama.

Teruskan Usaha Anda!

Pn. Choo Lay Yoong
Guru Besar
Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Damansara